Önismereti napló


10 nap önmagamért – Élmény és önismereti napló

Az önálló elinduláshoz

KKA_1703-1200x800_300

“10 nap önmagamért” élmény- és önismereti napló ötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor a nőknek tartott tréningek és egyéni tanácsadások során észrevettem, hogy a nők rendszeresen szinte ugyanazokba az akadályokba ütköztek. Magukról alkotott negatív véleményük kísértetiesen hasonlított egymásra. Magukkal, mint nőkkel szembeni előítéleteik és az, hogy már-már önpusztító módon akartak túlteljesíteni és “túlmegfelelni”, szinte kivétel nélkül jellemző volt rájuk.

Függetlenül attól, hogy milyen területen dolgoztak, milyen korosztályhoz tartoztak, milyen végzettségűek voltak, vagy mi volt a családi állapotuk…Azt is láttam, hogy sajnos, mi nők nagyon nehezen tudjuk megfogalmazni saját erősségeinket, jó tulajdonságainkat.

A “10 nap önmagamért” Élmény- és önismereti napló  önállóan is elvégezhető önismereti és készségfejlesztő program. Fontosnak tartom elmondani, hogy ugyan Te írod a naplót és végzed a feladatokat, MÉGSEM HAGYLAK EGYEDÜL. A könyvhöz konzultációs lehetőség is tartozik! Ha elakadsz, segítek keresztüljutni az akadályon.“10 nap önmagamért” Élmény- és önismereti napló egy egyéni tanácsadást tartalmaz, amit bármikor igénybe vehetsz:

  • a program elején,
  • ha  elakadsz,
  • a program végén összegzésként,
  • vagy akár mindhárom esetben

azért, hogy végre rend legyen a lelkedben az életed egy vagy több területén!

További információ és megrendelési lehetőség:
 http://kimeno.hu/10-nap-onmagamert/