Visszajelzések

Soos-Dora_paint_200A közös munka alatt nekem az éles szem, a más szempontból való megvilágítás segít a legtöbbet, hogy egyeztetni tudjam párhuzamos folyamataimat. Az eszköztár, amivel dolgozunk komplexen visz a vezetővé válás útján, és kihat életem más területeire is.
Kapok építő kritikát, érdekes feladatokat, hosszútávon élő tanácsokat.”
Soós Dóra  –  Piros Kakaó gyermek pszichodráma műhely vezetője

 

Ferencz Ildi_200

„Életem egyik legjobb döntése során kerültem veled kapcsolatba, a Terézanyu pályázat Kimenő díjasaként. Akkoriban bizonytalan voltam a jövőt illetően: az alkalmazotti lét és az eredeti szakmám már nem volt elég, de nem volt elég bátorságom a váltáshoz, az új választott szakmámban – ami a hobbim is egyben – vállalkozóként elindulni. Aztán találkoztunk, beszélgettünk, sok új dolgot mondtál, sok házi feladatot adtál és menet közben rájöttem, hogy a legnagyobb visszatartó erő talán az ismeretlentől való félelem volt, amit a veled való találkozások feloldottak. Röpködtek a számomra idegen szavak: SWOT-analízis, cash-flow, órákig ültem az üzleti terv felett. Úgy éreztem, még az elején tartok, de elindultam. Két hete egyéni vállalkozóként lakberendezek, első munkám nagyobb falat, mint azt valaha is gondoltam, hogy el merek vállalni. Ebben nagy szerepe volt a közös munkánknak, a tervezésnek, az önvizsgálatnak, a konkrét célok kitűzésének. Az utolsó találkozásunkon mondtál egy mondatot, amire talán mindig emlékezni fogok: azt ecseteltem, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy elindultak a dolgaim, erre az volt a válaszod, hogy ez nem a sors, meg szerencse kérdése, leginkább magamnak köszönhetem. Én meg azt azzal toldanám meg, hogy nagyrészt neked is köszönhetem, hogy mertem lépni. A türelmed, a noszogatásod, az üzleti dolgokkal kapcsolatos tanácsaid mind-mind hozzá segítettek a nagy döntés meghozatalához.”
Ferencz Ildikó – lakberendező, utazó, blogger

klára_paint„Mikor hallottam Kinga veszteségfeldolgozó csoportjáról, akkor tudtam, hogy nekem ott a helyem. Hiába váltam el békésen, kisgyerekek nélkül, mégis „indokolatlanul” nehezen dolgoztam fel. A tréningen sok segítséget kaptam, de leginkább világossá tette, hogy miért és hogyan gyászolok. Utána voltam egy párszor Kinga személyes tanácsadásán. Abban tudott nagyon sokat segíteni, hogy nem kell elzárnom, kizárnom a kapcsolatot a volt férjemmel, hanem nyugodtan megengedhetem magamnak, hogy tovább vigyem a jó dolgokat vele együtt.

Nem mondom, hogy vége van ennek a fájdalmas útnak, de sok mindent világosabban látok, és el tudom hinni, hogy hosszú távon képes vagyok elengedni, és új értelmet adni az életemnek.”
Kurtán Klára, HR szakértő

Tréningvisszajelzés:

tréning_200

„Nekem nagyon tetszett a tréning íve, ahogy az általános vállakozásfejlesztési alapoktól eljutottunk a médiáig, ahol Judit átvette a fonalat. Gyakorlatias, egyénre szabott infókat kaptunk,nem egy sablon elméletet: a feladatok által mindenki saját magára értelmezve gondolta át, mit és hogyan lehetne alkalmaznia. Tetszett a kis csoport, hogy mindenkire volt idő és lehetett végig kérdezni.”
Kocsis-Meriadt Brigitta, Mi és a média – Rapid tréning résztvevő


Veszteségtérkép workshop

„Így összeszedve, a veszteségeimre nem egy nagy halom fájó kudarcként gondolok, hogy néhányra közülük, így újra rájuk gondolva már máshogy tekintek, kaptam és adtam együttérzést, oldódott ezzel is a jövőben történő veszteségekre való gondolás szorongató érzése.” Veszteségtérkép workshop résztvevő

„Ami még egy teljesen új megközelítés számomra, hogy ha veszteség, akkor valamiért fontosnak kellett lennie, érdemes meggyászolnom, hogy megszülethessen a hála, hogy életem része volt. Ha nem így teszek az olyan mintha kiradíroznám, de akkor az vagyok aki lehetnék?” Veszteségtérkép workshop résztvevő